ontwerper & verkoop totaal renovatie badkamer

In het kort:  Je combineert je skills van het ontwerpen met verkoop!

In detail:  Je bent verantwoordelijk voor het verkopen, ontwerpen, ontwikkelen, organiseren, plannen en opstarten van bouwkundige projecten waarbij het esthetische en praktische belangrijk zijn en waarbij de focus ligt op het leveren van kwaliteit en het respecteren van budgetten en deadlines.

DE FUNCTIE

Opmeting bij de klant;  Je maakt je ontwerp in 2D en 3D ,  Contact nemen met onderaannemers naar prijsaanvragen en je offerte opmaken.  Voorstel doen qua ontwerp naar de klant en het project verkopen;  Eens verkocht dan volgt overleg en planning met het team uitvoering en wordt de badkamerrenovatie tot een goed einde gebracht.

 

JE PROFIEL

  • Je kan creatief in 2D en 3D tekenen (Sketchup en Enscape),
  • Je hebt oog voor detail en volgt ook de trends binnen interieur,
  • Je hebt technisch inzicht,
  • Je bent sociaal en empathisch,
  • problemsolver, commercieel

 

HET AANBOD 

Een afwisselende job te Roeselare, in een enthousiaste professionele doch familiale omgeving met 21 medewerkers en een duidelijke visie.  Doorgroeimogelijkheden en doelgerichte opleidingen afhankelijk van je competenties.  Voltijds of parttime contract van onbepaalde duur.  Wagen hoort bij het takenpakket.  Je wordt ondersteund door je collega’s, een technisch expert, een werfleider en de zaakvoerders. 

 

Voor meer info contacteer:

ann@naert.be oftewel 0473/950958

check onze projecten op facebook en www.naert.be

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent