Installatie & Technieken

Verwarming, ventilatie en airconditioning zijn de drie pijlers van huiscomfort. Bij een aangename woon-of werkomgeving hoort een goed werkende verwarming en ventilatie. Wij adviseren je op het vlak van energiezuinige en duurzame oplossingen. Onze interne energieadviseur kan je energieverbruik onder de loep nemen en de meest geschikte oplossing voorstellen. Zowel bij nieuwbouw als renovatie kun je hiermee heel wat geld uitsparen.

Sanitair comfort is eveneens een luxe die wij niet meer kunnen wegdenken bij onze levensstijl.  Wij plaatsen, vervangen uw sanitaire leidingen, installeren kranen, zonneboilers, ontkalkers en regenwaterfilters- en pompen.  

 

nieuwbouw

Bij het opstellen van de plannen of bij de aanvang van het project, kunnen wij je bijstaan met advies. Elk type project vraagt immers een eigen benadering. Alles hangt af van het type woning, de behoeftes en de toekomstplannen van de bewoners. Wij gidsen je graag door het proces en helpen je de juiste knopen door te hakken.

verbouwingen

Ook bij renovaties of kleine veranderingen zijn wij een gedegen partner. Denk aan het plaatsen van airco, vervangen van een chauffageketel gas of mazout, verwarming in veranda’s, plaatsen waterverzachters, regenwaterfilters of regenwaterpompen, keukenkranen,... etc. Wij zijn al jaren actief op verschillende markten en kunnen dankzij een uitgebreid en gespecialiseerd team kort op de bal spelen.

Ook voor herstellingen aan uw sanitaire leidingen of toestellen, bent u bij ons aan het juiste adres.  Ergens een waterlek?  Laat het ons horen en wij komen dit herstellen.

dienst-na-verkoop

Service & onderhoud maakt deel uit van onze core business. Wij hebben een team van twee techniekers die permanent instaan voor de dienst-na-verkoop. Een onderhoud of een snelle herstelling of vervanging? Onze techniekers zijn flexibel en vlug ter plaatse. 

 

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent