Installatie & Technieken

HVAC is een Engelse afkorting die staat voor Heating, Ventilation en Air Conditioning.
Door middel van een HVAC-installatie kan het klimaat binnen een woning of gebouw geregeld worden.

Verwarming, ventilatie en airconditioning zijn de drie pijlers van huiscomfort.  En bij alle pijlers komt heel wat technische know how van pas.  Hierbij is ook belangrijk om te weten dat deze technieken/pijlers niet stilstaan.  Het bij blijven in de steeds veranderende technieken vormt een uitdaging die wij met veel plezier aangaan.   

Bij een aangename woon-of werkomgeving hoort een goed werkende verwarming en ventilatie. Wij adviseren je op het vlak van energiezuinige en duurzame oplossingen, zoals energiezuinige warmtepompen. Onze interne energieadviseur kan je energieverbruik onder de loep nemen en de meest geschikte oplossing voorstellen. Zowel bij nieuwbouw als renovatie kun je hiermee heel wat geld uitsparen.

Sanitair comfort is eveneens een luxe die wij niet meer kunnen wegdenken bij onze levensstijl.  Wij plaatsen, vervangen uw sanitaire leidingen, installeren kranen, zonneboilers, ontkalkers en waterverzachters en regenwaterfilters- en pompen.  

We zijn actief in zowel residentiële als in industriële omgevingen.

Ook particulieren en bouwpromotoren kunnen bij ons terecht voor hun project op maat, volgens hun specifieke wensen.

 

Op zoek naar een energiezuinige oplossing voor HVAC? Zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

nieuwbouw of grote verbouwing

Bij het opstellen van de plannen of bij de aanvang van het project, kunnen wij je bijstaan met advies. Elk type project vraagt immers een eigen benadering. Alles hangt af van het type woning, de behoeftes en de toekomstplannen van de bewoners. Wij gidsen je graag door het proces en helpen je de juiste knopen door te hakken.  Onze jarenlange ervaring zal u sterk op prijsstellen vanaf de eerste bespreking, tot het einde van uw project.

Hebt u interesse in vloerverwarming? Dan staan wij in voor een uitvoerige prijsberekening aangezien het installatiebudget van dit type verwarming van veel factoren afhangt.

De toepassing van hernieuwbare energiebronnen wordt steeds belangrijker. De steeds hoger oplopende energiekosten en milieukosten dwingen ons om steeds verder te zoeken naar manieren om hierop een antwoord te kunnen bieden.   Warmtepompenzonneboilers en fotovoltaïsche panelen behoren tot de zogenaamde groene energie. Hierdoor kiest u voor een milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

 

nieuwbouw verbouwing warmtepomp

verbouwingen

Ook bij renovaties of kleine veranderingen zijn wij een gedegen partner. Denk aan het plaatsen van airco, vervangen van een chauffageketel gas of mazout, verwarming in veranda’s, plaatsen waterverzachters, regenwaterfilters of regenwaterpompen, keukenkranen,... etc. Wij zijn al jaren actief op verschillende markten en kunnen dankzij een uitgebreid en gespecialiseerd team kort op de bal spelen.

Ook voor herstellingen aan uw sanitaire leidingen of toestellen, bent u bij ons aan het juiste adres.  Ergens een waterlek?  Laat het ons horen en wij komen dit herstellen.

dienst-na-verkoop

Service

Service maakt deel uit van onze core business. Wij hebben een team van twee techniekers die permanent instaan voor de dienst-na-verkoop. Een onderhoud of een snelle herstelling of vervanging? Onze techniekers zijn flexibel en vlug ter plaatse.   Door het jarenlang plaatsen van het merk Vaillant hebben wij veel courante ervaring bij de herstellingen.  Wij hebben hiervan dan ook de meest courante wisselstukken op stock.

Onderhoud

Het spreekt voor zich dat verbrandingstoestellen dienen onderhouden te worden. Het toestel wordt gereinigd, de defecten gerepareerd en de metingen uitgevoerd.
Een correct afgestelde brander zorgt voor een optimaal rendement en een verlengde levensduur van uw toestel. Uw toestel laten onderhouden loont steeds de moeite!   Wij verzorgen het onderhoud van alle ketels die door ons geplaatst zijn.   

Wij zijn VIP-partner van Vaillant! 

 

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent