Installatie & Technieken

Op zoek naar een energiezuinige & duurzame oplossing voor uw woning?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij doen zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

Verwarming, ventilatie en airconditioning zijn de drie pijlers van huiscomfort.  En bij alle pijlers komt heel wat technische know how van pas.  Hierbij is ook belangrijk om te weten dat deze technieken/pijlers niet stilstaan.  Het bij blijven in de steeds veranderende technieken vormt een uitdaging die wij met veel plezier aangaan.  

In onze vaktermen spreken we over: "HVAC ".  Dit is een Engelse afkorting die staat voor Heating, Ventilation en Air Conditioning. Door middel van een HVAC-installatie kan het klimaat binnen een woning of gebouw geregeld worden.

Genoeg over het vakjargon...

Bij een aangename woon-of werkomgeving hoort een goed werkende verwarming en ventilatie. Wij adviseren je op het vlak van energiezuinige en duurzame oplossingen, zoals energiezuinige warmtepompen, warmtepompboilers, vloerverwarming,... .

Onze interne energieadviseur kan je energieverbruik onder de loep nemen en de meest geschikte oplossing voorstellen. Zowel bij nieuwbouw als renovatie kun je hiermee heel wat geld uitsparen.

Sanitair comfort is eveneens een luxe die wij niet meer kunnen wegdenken bij onze levensstijl.  Wij plaatsen, vervangen uw sanitaire leidingen, installeren kranen, zonneboilers, ontkalkers en waterverzachters en regenwaterfilters- en pompen.

Wie kan bij ons terecht?  

We zijn actief in zowel residentiële als in industriële omgevingen.   Dus zowel  particulieren, architecten en bouwpromotoren kunnen bij ons terecht voor hun project op maat, volgens hun specifieke wensen.

nieuwbouw of grote verbouwing

Afhankelijk van de aard van de werken die u uitvoert, legt de energieprestatieregelgeving een ander eisenpakket op. De EPB-eisen voor nieuwbouw verschillen van de eisen voor renovaties of ingrijpende energetische renovaties.  Ieder jaar worden deze normen aangepast en verstrengd. 

Wij gidsen je graag door het proces en helpen je de juiste knopen door te hakken.  

Bij het opstellen van de plannen of bij de aanvang van het project, kunnen wij je bijstaan met advies. Elk type project vraagt immers een eigen benadering. Alles hangt af van het type woning, het E-peil, de behoeftes en de toekomstplannen van de bewoners.  Onze jarenlange ervaring zal u sterk op prijsstellen vanaf de eerste bespreking, tot het einde van uw project.

De toepassing van hernieuwbare energiebronnen wordt steeds belangrijker. De steeds hoger oplopende energiekosten en milieukosten dwingen ons om steeds verder te zoeken naar manieren om hierop een antwoord te kunnen bieden.   Warmtepompenzonneboilersvloerverwarming en fotovoltaïsche panelen behoren tot de zogenaamde duurzame energie. 

E-peil, S-peil, U- of R-waarden:   Wat is dit nu juist allemaal?

 

verbouwingen

Ook bij renovaties of kleine veranderingen zijn wij een gedegen partner. Denk aan het plaatsen van airco, vervangen van een chauffageketel gas of mazout, keukenboilers, warmtepompboilers, zonneboilers, verwarming in veranda’s, plaatsen waterverzachters, regenwaterfilters of regenwaterpompen, keukenkranen,... etc. Wij zijn al jaren actief op verschillende markten en kunnen dankzij een uitgebreid en gespecialiseerd team kort op de bal spelen.

Ook voor herstellingen aan uw sanitaire leidingen of toestellen, bent u bij ons aan het juiste adres.  Ergens een waterlek?  Laat het ons horen en wij komen dit herstellen.

dienst-na-verkoop

Service

HELP!!   U heeft geen warm water? Een lekkende kraan? Geen regenwater?  Een radiator die niet werkt of uw cv-ketel ligt in panne.

Service maakt deel uit van onze core business. Wij hebben een team van twee steeds-bijgeschoolde techniekers die permanent instaan voor de dienst-na-verkoop.  Een gevestigde waarde, Jochen, werkt reeds meer dan 20 jaar voor de firma Naert.   

Onze techniekers zijn flexibel en vlug ter plaatse.   Door het jarenlang plaatsen van het merk Vaillant hebben wij veel courante ervaring bij de herstellingen.  Wij hebben hiervan dan ook de meest courante wisselstukken op stock.

Onderhoud

Het spreekt voor zich dat verbrandingstoestellen dienen onderhouden te worden. Het toestel wordt gereinigd, de defecten gerepareerd en de metingen uitgevoerd.
Een correct afgestelde brander zorgt voor een optimaal rendement en een verlengde levensduur van uw toestel. Uw toestel laten onderhouden loont steeds de moeite!   Wij verzorgen het onderhoud van alle ketels die door ons geplaatst zijn.   

Check even volgende link ivm het verplicht onderhoud opgemaakt door Sven Pichal van de inspecteurs van Radio 2

Wij zijn VIP-partner van Vaillant! 

ONZE PARTNERS

Getuigenissen

Ik wou nog eens persoonlijk sturen dat wij heel tevreden zijn van het werk dat Koen en Stefaan hebben uitgevoerd. Ze hebben dat hele proper gedaan en mee helpen nadenken wat de beste oplossing is.

Mieke S.

Beste,

bij deze wil ik uw organisatie en in het bijzonder uw 2 teamleden van harte bedanken voor hun professioneel, verzorgd, proper en snel werk die ze bij ons hebben uitgevoerd.    Beide collega’s waren uitermate vriendelijk, gaven steeds een woordje uitleg toen ik hierom vroeg en hebben de plek heel netjes achter gelaten bij hun vertrek. Over de installatie zelf kan ik momenteel niks aanmerken.  Een dikke pluim en DANKJEWEL een top-team!!

 

 

 

Uitvaartzorg Werbrouck

Ik wou nog eens persoonlijk sturen dat wij heel tevreden zijn van het werk dat Koen en Stefaan hebben uitgevoerd. Ze hebben dat hele proper gedaan en mee helpen nadenken wat de beste oplossing is.

Mieke S.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent