Condensatieketel GAS of MAZOUT

Condensatieketel GAS of MAZOUT

Al eens aan een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie gedacht? Het kan je een pak geld besparen. Zo’n nieuwe ketel is vaak veel zuiniger (besparingen tot wel 30%) en biedt daarnaast veel meer comfort. Tegenwoordig zijn alle ketels HR (hoog rendement). Dit geldt zowel voor de solotoestellen (alleen verwarming) als voor de combitoestellen (verwarming en warm water) die wij installeren. Naert kan je door de jarenlange ervaring optimaal adviseren over de aanschaf van een nieuwe CV-installatie.

De keuze voor een bepaalde CV-installatie is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan capaciteit van de installatie, aantal radiatoren, waar ze geplaatst moeten worden, keuze combiketel of HR-ketel... Ook het merk speelt een rol.

Kristof adviseert welk toestel bij uw woning en uw comfort past. Hij komt vrijblijvend langs om u nadien een offerte te bezorgen.

Onze merken (niet-limitatieve lijst): Vaillant, buderus
Geniet nu van 5 jaar garantie op de meeste Vaillant-ketels

"Onze mazoutketel begaf het in hartje winter, Naert installeerde in 2 dagen een nieuwe gasketel én vervangde onze waterleidingen! Super service!"
Mazoutketel condensatie Buderus
hybride Vaillant op mazout
4 op 1 rij! Een hybride-systeem van Vaillant

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent