Condensatieketel GAS (of MAZOUT)

Condensatieketel GAS (of MAZOUT)

Een verwarmingsketel gaat ongeveer een vijftien jaar mee. Daarna kies je er het best voor om je ketel te vervangen. Zo vermijd je dat je ’s winters plots in de kou zit of je herstellings- en onderhoudskosten onnodig stijgen. Daarnaast is het een goed idee om je ketel te vervangen als je gaat renoveren. Bouw je bijvoorbeeld ruimtes bij, dan stijgt je energiebehoefte en heb je een krachtigere installatie nodig. Ten slotte is het belangrijk dat je verwarmingsketel aan de regelgeving voldoet. Zo moeten alle atmosferische of niet-condenserende ketels vervangen worden door condensatieketels.

Voordelen van je nieuwe condensatieketel:

  • Het kan je een pak geld besparen. Zo’n nieuwe ketel is vaak veel zuiniger (besparingen tot wel 30%).  Zo is uw nieuw toestel terug verdiend na 7 tot 10 jaar!
  • Meestal kan je je nieuwe ketel SLIM bedienen.   Bedien je nieuwe verwarming via APP of tablet.
  • 5 jaar garantie : Met de ecoTEC plus en ecoTEC exclusive van Vaillant zit je goed, want je kunt vertrouwen op een garantie van maar liefst vijf jaar.
  • met een nieuwe ketel ervaar je een ZALIG comfort;    
  • U vermijdt storingen: naarmate uw ketel ouder is, zal hij vaker uitvallen en zullen de herstellingskosten toenemen. Als u weet dat wisselstukken en vooral werkuren een dure zaak zijn, is de afweging snel gemaakt.

Dit geldt zowel voor de solotoestellen (alleen verwarming) als voor de combitoestellen (verwarming en warm water) die wij installeren.

De keuze voor een bepaalde CV-installatie is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan capaciteit van de installatie, aantal radiatoren, waar ze geplaatst moeten worden.

Kristof adviseert welk toestel bij uw woning en uw comfort past. Hij komt vrijblijvend langs om u nadien een offerte te bezorgen. 

Vanaf 1 januari 2022 mag je geen nieuwe mazoutketel meer installeren in VLAANDEREN. Je mag ook de oude mazoutketel niet vervangen door een nieuwe. Dit geldt bij nieuwbouwprojecten, een ingrijpende energetische renovatie of als je toegang hebt tot het gasnetwerk. Heb je geen aardgasleiding? Dan kan je wel nog een nieuwe ketel, mazoutkachel kopen of vervangen.  Voor meer info: klik op deze link

"Onze mazoutketel begaf het in hartje winter, Naert installeerde in 2 dagen een nieuwe gasketel én vervangde onze waterleidingen! Super service!"
Mazoutketel condensatie Buderus
hybride Vaillant op mazout
4 op 1 rij! Een hybride-systeem van Vaillant

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent