Een gedreven waarde in kwaliteit

Ervaring en expertise

De liefde voor het vak, die werd van vader op zoon doorgegeven.  De oprichter Alberic Naert gaf zijn expertise door aan vader Wilfried en hij op zijn beurt aan zijn zoon Kristof.  Ondertussen al 56 jaar lang.  Ook onze klanten blijven generaties lang klant.   Vertrouwen wordt verdiend en niet gegeven.

Ann stapte meer dan 20 jaar geleden mee in de zaak.  Zij zorgt voor de juiste mensen op de juiste plaats en is eindverantwoordelijk voor de administratie.  

En bij elke generatie kwam een pak expertise bij. Want onze wereld, die staat niet stil. Wij scholen ons steeds bij om op de hoogte te zijn van de recentste ontwikkelingen. Ook onze medewerkers hebben elk hun specialisme: een team van interieurarchitecten/specialisten, een werfleider, een dienst-na-verkoop, techniekers, monteurs en energieadviseur/calculator.   Daarmee kunnen wij elk project op de juiste manier aanpakken.  

 

Uw partner voor een duurzame oplossing op maat.

01

Persoonlijke aanpak

Zowel grote projecten als een kleine herstelling, elke opdracht verdient onze aandacht. Met onze persoonlijke benadering bouwen wij aan duurzame relaties met onze klanten. Onze klanten waarderen de integriteit van onze medewerkers, de kwaliteit van het uitgevoerde werk en snelheid waarmee we onze klanten van dienst zijn. Onze medewerkers zijn, net als onze klanten, onmisbaar voor ons en samen met onze leveranciers zijn zij de fundamenten van ons bedrijf. 

02

Onze kernwaarden

  • Vakmanschap & kwaliteit

  • Teamwork

  • Vernieuwing 

  • Respect en eerlijkheid

  • klantvriendelijkheid

03

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent