Badkamer op maat

Je badkamer is veruit één van de belangrijkste ruimtes van je huis. Je spendeert er veel tijd en komt er ook tot rust. Elk gezin heeft andere noden en gewoontes, en de badkamer dient daar perfect op afgestemd te zijn. Wij tekenen graag jouw droombadkamer uit op maat van je budget. Met een pak ervaring op het vlak van sanitair en een team van interieurarchitecten/specialisten in huis, zijn wij de perfecte partner voor de realisatie van je badkamer. Wij bieden oplossingen voor zowel voor nieuwbouw als renovatie. 

één aanspreekpunt

Ons team van interieurarchitecten/specialisten hebben dankzij jarenlange ervaring een ruime technische bagage om een perfect afgewerkte badkamer om van ontwerp tot realisatie voor je uit te werken.

Elk ontwerp start met een goed gesprek, want goed luisteren is het belangrijkste talent van een goede interieurontwerper. Onze creaties zijn het resultaat van creativiteit, aandacht voor functionaliteit en diepgaande zorg voor de juiste materiaalkeuze.  

Wij coördineren alle onderaannemers en eigen diensten volgens een vooropgestelde planning. Er is één aanspreekpunt voor een vlotte en efficiënte communicatie. Zo kun je op de beide oren slapen.

Je nieuwe badkamer zonder zorgen!

Budget op maat

De eerste afspraak is een plaatsbezoek waarbij we foto’s van de bestaande badkamer nemen en luisteren naar jullie voorkeuren en budget. 

Nadien wordt een ontwerp opgemaakt in 3D samen met een technisch plan. Aan de hand van het ontwerp worden de prijzen opgevraagd. Tijdens een tweede afspraak overlopen we het ontwerp en de offerte.

Uitvoering van A tot Z

Na goedkeuring van de offerte wordt een timing opgesteld. Alle betrokken partijen komen op plaatsbezoek zodat je op voorhand een weet wie er allemaal meewerkt aan jouw project. 

Als klant ben je overigens vrij om een vrije keuze qua tegels en sanitair te maken. 

De werken nemen doorgaans twee werkweken in beslag. Hierbij worden de werken strikt opgevolgd door de interieurarchitect/specialist en volgen alle nodige onderaannemers vlot de besproken planning. Tijdens het volledige traject blijft de klant in nauw contact met de interieurarchitect/specialist.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent