Badkamer op maat

Op zoek naar een renovatie van uw badkamer zonder zorgen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Je badkamer is veruit één van de belangrijkste ruimtes van je huis. Je spendeert er veel tijd en komt er ook tot rust.

Elk gezin heeft andere noden en gewoontes, en de badkamer dient daar perfect op afgestemd te zijn. Wij tekenen graag jouw droombadkamer uit op maat van je budget. Met een pak ervaring op het vlak van sanitair en een team van interieurarchitecten/specialisten in huis, zijn wij de perfecte partner voor de realisatie van je badkamerrenovatie. Wij bieden oplossingen voor zowel voor nieuwbouw als renovatie. 

Heeft u nood aan een onderhoudsvriendelijke inloopdouche?  Of wilt u een zalig bad kunnen nemen? Wil u een vrijstaand bad of moet deze ingebouwd zijn?  Wenst u inbouwkraanwerk of liever opbouwkraanwerk?     Wil u een landelijke badkamer, een tijdloze badkamer of uw eigen oase van rust?

U wil zwart, koper of messing kraanwerk?  Wilt u uw ruimte perfect ventileren? En welk formaat van tegels kiest u best?  Er zijn zoveel vragen te beantwoorden dat u als klant soms het bos door de bomen niet meer ziet.  Wij begeleiden en helpen u hier vlekkeloos in.   

 

één aanspreekpunt

Ons team van interieurarchitecten/specialisten hebben dankzij jarenlange ervaring een ruime technische bagage om een perfect afgewerkte badkamer om van ontwerp tot realisatie voor je uit te werken.  

Elke badkamerrenovatie start met een goed gesprek, want goed luisteren is het belangrijkste talent van een goede interieurontwerper. Onze creaties zijn het resultaat van creativiteit, aandacht voor functionaliteit en diepgaande zorg voor de juiste materiaalkeuze.  

Onze werfleider coördineert alle onderaannemers en eigen diensten volgens een vooropgestelde planning. Bij uw badkamer renovatie is er één aanspreekpunt voor een vlotte en efficiënte communicatie. Zo kun je op de beide oren slapen.   Bekijk zeker even onze realisaties voor/na!  

Je nieuwe badkamer zonder zorgen!

Een badkamer voor ieder budget

De eerste afspraak voor uw badkamerrenovatie is een plaatsbezoek waarbij we foto’s van de bestaande badkamer nemen en luisteren naar jullie voorkeuren en budget. 

Nadien wordt een ontwerp opgemaakt in 3D samen met een technisch plan. Aan de hand van het ontwerp worden de prijzen opgevraagd. Tijdens een tweede afspraak overlopen we samen het ontwerp en de offerte.   Zo krijgt je badkamerrenovatie beetje per beetje vorm.

 

Uitvoering van A tot Z

Na goedkeuring van de offerte wordt voor de badkamerrenovatie een timing opgesteld door de werfleider.  Hij stuurt alle betrokken partijen aan. 

Als klant ben je overigens vrij om een vrije keuze qua tegels en sanitair te maken. 

De werken nemen doorgaans twee werkweken in beslag. Hierbij worden de werken strikt opgevolgd door de werfleider en volgen alle nodige onderaannemers vlot de besproken planning. Tijdens het volledige traject van de badkamerrenovatie blijft de klant in nauw contact met de werfleider.

Bekijk zeker onze realisaties!

Een time-lapse van een badkamer

Hier ziet u hoe we een badkamer aanpakken en vernieuwen!

Geniet van de mini-film

badkamer

Inspirerende belevingsruimte ! Nieuw !

Vanaf februari 2023 prikkelen wij uw zintuigen in onze belevingsruimte!    Hier komen alle disciplines samen: sanitair, verwarming,  elektriciteit, tegelwerk en schrijnwerk worden gecombineerd en samen gepresenteerd.    De graad van afwerking in onze badkamers wordt getoond.

U kan hier inspiratie opdoen en uw droombadkamer samenstellen.

Een persoonlijke aanpak en begeleiding vinden wij uiterst belangrijk.   Daarom vragen wij om sowieso een afspraak te maken.   

werfbord Naert badkamerrenovatie

‘In 2022 verzorgden we 62 totaalrenovaties van badkamers. Het geeft ons een enorme voldoening om deze mensen opnieuw te laten genieten van hun badkamer.’

ONZE PARTNERS

Getuigenissen

Een professionele maar toch menselijke aanpak vanaf de eerste bespreking tot aan de oplevering. De techniekers hielpen meedenken over de meest efficiënte plaatsingswijze. De diverse werken sloten perfect op elkaar aan zodat het project op zo'n kort mogelijke tijd werd uitgevoerd.?Een dikke pluim voor het volledige team van Naert!

Peter R.

Dag,

Ben supercontent met de nieuwe badkamer. Konden alles perfect opvolgen hoe of wat of wanneer ze badkamer kwamen installeren. Jullie hebben goeie mensen die van aanpakken weten en netjes werken.

Deze ochtend zijn ze kleinigheden in orde komen brengen. We baden nu in luxe na 40j😁.

 

Dankjewel. 

Gerlinde L.

Hallo,

Bij de totale renovatie van onze badkamer deden we beroep op jullie firma.

Door de vlotte samenwerking van de ervaren en bekwame vakmannen kregen we de door ons gewenste badkamer en moesten we onszelf nergens  zorgen over maken.

Bedankt firma Naert en personeel.

 

Robert K.

Een professionele maar toch menselijke aanpak vanaf de eerste bespreking tot aan de oplevering. De techniekers hielpen meedenken over de meest efficiënte plaatsingswijze. De diverse werken sloten perfect op elkaar aan zodat het project op zo'n kort mogelijke tijd werd uitgevoerd.?Een dikke pluim voor het volledige team van Naert!

Peter R.

Bedankt voor het herinrichten van onze badkamer (totaalconcept).  We hebben er tegenop gezien, maar achteraf gezien was dat helemaal niet nodig. Alles werd in het werk gesteld om zo proper mogelijk te werken. De stielmannen waren ook heel voorzichtig bij het verhandelen van materiaal langs de trap, die overigens helemaal afgedekt was. We hebben dan ook geen enkele hinder ervaren. Het vele werk werd stipt uitgevoerd volgens de voorgestelde planning. De werken waren zelfs nog wat vroeger afgelopen! De verschillende vakmensen hebben echt hun best gedaan. Resultaat: een mooie moderne badkamer waar we heel tevreden mee zijn.

 

Ronny V.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent