Zonneboiler - zonnecollectoren

Zonneboiler - zonnecollectoren

Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector op dak en een voorraadvat dat meestal op zolder staat.
Hoe werkt een zonneboiler?
De zonnecollector vangt zonnestraling op en verwarmt daarmee water dat door de zonnecollector stroomt. De ingevangen warmte wordt afgestaan aan drinkwater in het voorraadvat. In de zomer kan het water in dat vat makkelijk 90°C worden. Maar ook in de winter wordt het vaak nog behoorlijk warm. Een naverwarmer, bijvoorbeeld een cv-combiketel of een warmtepomp, zorgt ervoor dat het tapwater altijd op 60°C komt. Bij deze temperatuur krijgen bacteriën zoals legionella geen kans.
Wij zijn RESCERT-gediplomeerd (Certificaat van Bekwaamheid toegekend door het Vlaams Gewest, erkend door het Waals en Brussels hoofdstedelijk Gewest en conform artikel 14.3 van de Europese richtlijn 2009/EG en haar bijlage IV.

Onze merken (niet-limitatieve lijst): Vaillant, Viessman, Buderus

vlakke zonnepanelen met zonneboiler vaillant
Vraag vrijblijvend een offerte voor een zonneboiler. Ideaal voor renovatie van uw woning! Er zijn nog steeds interessante premies te verkrijgen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent