Uw badkamer op maat

Het is belangrijk dat u uw dag goed begint en eindigt. De badkamer is daar een belangrijk onderdeel in geworden en dus hebben wij daar ons de laatste jaren goed in verdiept hoe u kunt ontstressen in uw nieuwe badkamer.

Naast de functionele waarde is de behoefte aan sfeerbepalende elementen sterk toegenomen. Wij kunnen badkamers opleveren vanaf het ontwerp tot en met levering en montage.  Wij dragen zorg voor een volledig afgewerkte badkamer waarin alle werkzaamheden tot een perfect resultaat zullen leiden.

Wij hebben ervaring met luxe badkamers. Wij plaatsen stoomcabines, luxe douches met inbouwkranen, stortdouches. Gemetselde muren en nissen, zitjes, verlaagde plafond met spotjes, vloerverwarming,... .

Wij geven advies op maat, dat wil zeggen, dat wij duidelijke en heldere taal spreken afgestemd op uw wensen. Uiteraard aangevuld met onze vakkennis en jarenlange ervaring in onze branche.

Ge├»nteresseerd?   Neem nu even contact met ons op.

renovatie badkamer

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent