Badkamer P uit Roeselare

Badkamer P uit Roeselare

In dit project koos de klant heel doelbewust om zijn bad te verwijderen en een inloopdouche te plaatsen.   Er werd eveneens een zitbank in de douche voorzien.  

  • Een inloopdouche heeft tal van voordelen t.o.v. een gewoon zitbad. Eerst en vooral is er de veiligheid, je hoeft niet meer over de badrand te kruipen om te kunnen baden, je stapt gewoon uit de douche.
  • Een inloopdouche is ideaal om meerdere personen te wassen. Kinderen bijvoorbeeld kunnen samen met hun ouders douchen en gewassen worden waardoor veel tijd bespaart kan worden.
  • De inloopdouche is zeer makkelijk in onderhoud. Je kan rechtstaand de douchewand en eventueel de glazen deur / douchescherm onderhouden. Je hoeft niet meer in de badkuip te kruipen met kans op beschadiging en uitglijden.
  • Bovendien worden sommige inloopdouches in 1 dag geplaatst.  

Het meubel in laminaat werd gemaakt op maat.   Het is dus one of a kind!  De tablet werd in Krion Snow White naadloos verwerkt.

Let op de details:  zitbank in douche, uitwerken van douche onder schuin dak, opstand wastablet, uitwerken van toilet, nieuwe omlijsting binnendeur, nieuwe vloer Claire Arena, elektrische radiator, douche met powderrain-kraan

Wij helpen u graag verder om uw droombadkamer te creeëren;  

 

inloopdouche
toilet uitwerken
Deze foto's zijn van voor de totaalrenovatie
voor verbouwing

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent