Badkamer E uit Torhout

Badkamer E uit Torhout

Een speelse & gedurfde combinatie

Bij deze totaalrenovatie badkamer kozen de klanten een inloopdouche door de tal van voordelen t.o.v. een gewoon zitbad.   De foto's onderaan tonen hoe de badkamer er eerst aan toe was. 

We zetten hierbij de voordelen even op een rijtje.   Eerst en vooral is er de veiligheid, je hoeft niet meer over de badrand te kruipen om te kunnen baden, je stapt gewoon uit de douche.

Een inloopdouche is ideaal om meerdere personen te wassen. Kinderen bijvoorbeeld kunnen samen met hun ouders douchen en gewassen worden waardoor veel tijd bespaart kan worden.

De inloopdouche is zeer makkelijk in onderhoud. Je kan rechtstaand de douchewand en eventueel de glazen deur / douchescherm onderhouden. Je hoeft niet meer in de badkuip te kruipen met kans op beschadiging en uitglijden.   Eveneens werd gekozen voor een zwarte inbouwdouche kraan.  Dit maakt het geheel compleet af.

Voor de inloopdouche werd hier gekozen voor een  plaatmateriaal samengesteld uit marmergranulaten, vervat in een helder kunsthars.   

Op deze manier starten deze klanten zeker de dag met nieuwe energie!

the Rolling stones
zwart inbouwkraanwerk blijft hedendaags!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent