Ventilatie

Ventilatie

Ventilatie is belangrijk voor een goede kwaliteit van de binnenlucht.
Het grootste deel van de dag brengen wij door in een gesloten ruimte. Om het binnen comfortabel te maken en zo weinig mogelijk energie te verliezen, isoleren wij onze woning. Toch moeten ruimtes regelmatig verlucht worden om de kwaliteit van de binnenlucht optimaal te houden. Een optimaal geventileerde ruimte, heeft enkel voordelen. Zo zorgt een goede ventilatie voor de toevoer van verse lucht in de droge ruimtes (leefruimte en slaapkamers), een doorvoer van die lucht (meestal via deurroosters) en een afvoer van vervuilde lucht uit de natte ruimtes (keuken, toilet, badkamer). Wij helpen je graag bij het kiezen van een gepast ventilatiesysteem.
Onze merken (niet-limitatief): Ventilair, Renson, Vasco

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent