Waasmunster - residentie Bluebell

Waasmunster - residentie Bluebell

Bluebell telt 14 ruime luxeappartementen en ligt in de residentiële wijk de Heide in Waasmunster. Het gebouw werd ontworpen voor een maximaal wooncomfort, daarom bevindt de leefruimte van elk appartement zich langs de Zuid-georiënteerde, natuurrijke kant om volop van de energie en warmte van de zon te profiteren. Zonder aan het rustgevende uitzicht te moeten inboeten, genieten alle bewoners van voldoende privacy om volledig tot rust te komen zowel binnen als buiten op de grote privatieve terrassen of in de gemeenschappelijke tuin.

De hedendaagse architectuur met tijdloos karakter voldoet aan alle eisen op vlak van isolatie, ventilatie en energie prestaties.

Met een E-peil van E30 garandeert Bluebell een energie gezonde woning die haar stroom voor het grootste deel haalt uit hernieuwbare bronnen zoals warmtepompen en individuele zonnepanelen.

 

warmtepomp vaillant
Conservation of energy also protects our environment
vaillant warmtepomp

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent