Voorstelling EcoTEC Plus Vaillant

• U bespaart tot 35% op uw gasfactuur en u bespaart tot €75 per jaar op uw elektriciteitskosten. Nu met 5 jaar garantie*.
• 109 % rendement, modulerende brander tussen 20 en 100%, hoog rendement pomp en energieklasse A
• Primaire warmtewisselaar, sanitaire warmtewisselaar en pre-mix brander uit roestvrij staal
• Solo (VC) of combi (VCW)
Gas
Energieklasse verwarming A
Verwarming
Warm water
Bruto richtprijzen excl BTW1.405,00 € – 2.495,00 € (zonder plaatsing en bijkomend materiaal)

zie*: Van 1 oktober 2014 tot en met 31 december 2017, kunt u van 5 jaar garantie genieten op de ecoTEC plus. De garantie van 5 jaar geldt alleen onder volgende voorwaarden:
● Enkel geldig voor toestellen van het type ecoTEC plus /5-5, namelijk de ecoTEC plus VC 126, VC 206, VC 306, VC 376, VCW 296, VCW 346 en VCW 376
● Enkel geldig voor toestellen die geïnstalleerd werden tussen 1 oktober 2014 tot en met 31 december 2016, en waarvan de garantiekaart online geregistreerd werd of opgezonden werd per post aan Vaillant NV, Golden Hopestraat 15, 1620 Drogenbos.
● De ecoTEC plus moet door een erkend gekwalificeerd vakman geplaatst worden, onder zijn volledige verantwoordelijkheid, dewelke erop zal letten dat de actuele normen en installatievoorschriften nageleefd worden. De ecoTEC plus moet voorzien worden van een geldig installatiebewijs.
● De ecoTEC plus dient onderhouden te worden zoals het wettelijk bepaald is in onze installatievoorschriften, die samen met het toestel aan u werden bezorgd.
● Alle voorwaarden van de waarborgbepalingen dienen gerespecteerd te worden.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent