Uw badkamerstijl kiezen

Bij Naert uw badkamer zonder zorgen,  is alles mogelijk qua keuze in sanitair en tegels. We werken uitsluitend met A-merken. En wist je dat wij niet alleen leveren, maar ook je complete badkamer en/of toiletruimte installeren? Alles onder één dak, hoe makkelijk is dat!

Hoe kies je een badkamer?   Bij het inrichten van de badkamer of bij een badkamerrenovatie kun je kiezen uit verschillende stijlen. Zo is er bijvoorbeeld de moderne of klassieke badkamer. Maar ook een landelijke of industriële badkamer wint aan populariteit. Kun je niet zo goed kiezen? Verschillende stijlen zijn natuurlijk ook met elkaar te combineren.  Eén ding is heel belangrijk:  richt de badkamer in naar jouw eigen smaak!   Een tijdloze badkamer is een echte meerwaarde.

De douche is een aangenaam punt om mee te beginnen.  Wenst u een voegloze, naadloze of betegelde inloopdouche?  Wenst u een vrijstaand of ingebouwd bad?  Aan de hand van deze antwoorden kan u al zien welke stijl je uitgaat.

Een moderne & strakke badkamer

Modern en strak blijft één van de meeste gekozen badkamerstijlen. Logisch, want met een moderne badkamer kun je alle kanten op. Naert, uw badkamerspecialist,  biedt daarom modern sanitair voor badkamers van elk formaat. We voorzien je ook graag van advies bij het opmeten van uw badkamer.

De kleur wit blijft hierin heel populair.   Deze kleur oogt clean, strak en minimalistisch.   Wij werken graag met solid surface om dit te benadrukken.  Informeer vrijblijvend voor persoonlijk advies.

 

De Landelijke badkamer

Landelijke badkamers typeren zich door rust, sfeer en warmte. Deze kenmerken misstaan zeker niet in een woning in de stad. Sterker nog, een landelijke badkamer is juist perfect om even de drukte in de stad te ontvluchten.  Hier adviseren wij om te werken met hout (laminaat, volkern,...) en gekleurd kraanwerk.  Wij bieden u daarom uitgebreide mogelijkheden om jouw badkamer tot een landelijk paradijs om te toveren! Informeer vrijblijvend voor persoonlijk advies.

 

De Klassieke badkamer

Met een klassieke badkamer zit je altijd goed! Klassiek blijft dan ook een populaire stijl: tijdloos, maar chic. Een klassieke badkamer is gewoonlijk voorzien van antieke elementen en luxe details. Tegenwoordig zien we daarnaast steeds vaker moderne tinten in een klassieke badkamer. Hoewel een klassieke badkamer vaak duur oogt, vind je bij Naert badkamerrenovatie, uw badkamer zonder zorgen,  de juiste producten om klassieke badkamer binnen elk budget samen te stellen.   Informeer vrijblijvend voor persoonlijk advies.

De betonlook badkamer

Een badkamer met betonlook is niet voor iedereen weggelegd: deze stoere en robuuste stijl vergt zeker wat lef! Durf jij het aan? Dan houd je daar zeker een prachtige badkamer aan over. Sanitair in betonlook kun je met vrijwel alle materialen en kleuren combineren, zonder dat je daar die stoere uitstraling mee verliest.  De ton sur ton sfeer is heel gedurfd en de trend van 2021!   Informeer vrijblijvend voor persoonlijk advies.

 

De kleurrijke badkamer

Dit is de tegenhanger van de betonlook badkamer.   Een kleurrijke badkamer behoort tot allerlei badkamerstijlen. Zo kan een klassieke badkamer kleurrijk zijn maar ook een design badkamer. Deze kleurrijke badkamers geven een leuke sfeer aan de ruimte en maken je direct vrolijk.  Informeer bij ons voor persoonlijk advies.

 

De industriële badkamer

Industrieel is één van de grootste interieurtrends van de afgelopen tijd. Het gebruik van donkere kleuren, stoere materialen en moderne details zorgen voor een fraai geheel.  Je kan een aparte, tijdloze sfeer creëren.  Deze stijl is natuurlijk prachtig in de woonkamer, maar ook zeker in de badkamer! Bekijk hier hoe je de industriële stijl toe kunt passen in jouw badkamer. Informeer vrijblijvend voor persoonlijk advies.

 

De design badkamer

Een design badkamer straalt luxe en kwaliteit uit. Deze badkamers zijn gewoonlijk ontworpen volgens de laatste trends en uitgerust met de nieuwste technologieën en hoogwaardig meubilair. Een design badkamer ziet er daarom niet alleen prachtig uit, maar is ook van alle gemakken voorzien. Ben jij op zoek naar zo’n badkamer? Naert badkamerrenovatie, uw badkamer zonder zorgen,  helpt je graag verder! We bieden je alle bekende merken,  met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bij ons vind je daarom alles wat jij nodig hebt voor jouw design badkamer!

 

 

 

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent