Nieuwbouw

Nieuwbouw

Een eigen woning bouwen is voor velen een droom. Droom je zelf ook over het bouwen van je eigen woning? Dan heb je vast heel wat vragen over de energie- en warmtetoepassingen. Er zijn namelijk verschillende energietechnieken met elk hun kostprijs. Zo kun je kiezen voor vloerverwarming of (lagetemperatuur) radiatoren. Of kiest u voor een hybride-systeem?  Ook een warmtepomp, eventueel gecombineerd met zonneboiler, behoort tot de mogelijkheden. Elke toepassing heeft zijn voor-en nadelen. Met het nieuwe EPB-verhaal is de kans groot dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Hoe energiezuiniger de woning, hoe lager het E-peil. Onze interne energiespecialist Yves en Kristof helpen je graag verder. Zij staan voor een passend advies in deze complexe en steeds veranderende energiemarkt en helpt je ook wegwijs inzake mogelijke subsidies. 

 

Tegen 2021 moeten alle nieuwe woningen 'bijna-energieneutraal' (BEN) zijn
Hybride-installatie Vaillant op mazout
Een installatie van de toekomst: Hybride-systeem Vaillant op mazout

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent