Badkamer G. te Moorslede

Badkamer G. te Moorslede

Een slaapkamer en berging werden omgetoverd tot ruime badkamer, dressing en slaapkamer. Vanuit de slaapkamer komt men door een glazen schuifdeur in een hal met links de dressing, door de hal komt men in de ruime badkamer.

Beschrijving van de badkamer:

- Ruime inloopdouche in solid surface met glaswand van vloer tot plafond, vola kraanwerk, een ledstrip en een vlakke radiator met handdoekbeugel bij instappen van de douche
- Vrijstaand bad in quartz, met vrijstaande vola kraan
- Wastafelmeubel met hoge frontlade, met binnenladen en een ingewerkte wasmand
- Lavabotablet in solid surface met twee ingewerkte waskommen
- Spiegelkast met legplanken

Een tussenwand tussen wasmeubel en toilet zorgt voor de nodige privacy. Sanbloc bekleding met bovenkast voorzien van de nodige legplanken.

"De samenwerking met de firma Naert was bijzonder aangenaam. De planning van de werken was uitstekend. De verschillende vakmannen volgden elkaar goed op."

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Servicedienst

Service en onderhoud zijn twee van onze kernbegrippen. Service is voor ons geen loze belofte, maar een engagement naar onze klanten toe.

Dit vertaalt zich in twee techniekers die elke dag de baan opgaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. En daar gaan we ver in, zit je in de kou, dan doen we er alles aan om de dag zelf nog bij je langs te komen.

Van oktober tot april werken onze techniekers ook in het weekend. (enkel voor eigen klanten)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Wij wensen gecontacteerd te worden omtrent